Jurk Maxima

Jurk Maxima

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Koningin Maxima moet er altijd helemaal piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag op de huwelijksdag van Willem-Alexander en Maxima, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar jurk was speciaal ontworpen door het modehuis Valentino. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de trouwjurk was zeer indrukwekkend.

Bij de inauguratie van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht uitermate koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau.

Bij een evenement als Koningsdag of Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: wat heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion, dat er aparte websites voor zijn opgesteld om haar kleding te beschrijven. iedere keer is de jurk van Maxima eigenlijk direct al beroemd. We kijken vol verwachting uit naar het volgende aangelegenheid waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.