Helemaal happy van oorbellen

Helemaal happy van oorbellen

Mensen die van sieraden houden, zullen blij zijn: een website helemaal over oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen. En voor elk budget.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Vrouwen en mannen kiezen het meest voor zilveren of gouden oorbellen.

Oorbellen online zoeken heeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen uitzoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet drukken op de kosten van de sieraden. Een nadeel van online kopen is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct in je oren kunt zien.

De prijs van oorbellen is afhankelijk van het materiaal waarvan de oorbellen zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met dure diamanten. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt meestal al op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken zogenaamde \”zweerknopjes\” in de oren te dragen.

Online vind je oorbellen via oorbellen.info. Een divers assortiment van oorbellen is op meerdere manieren door te kijken. De site toont een overzicht van diverse aanbieders op een rij. Blader zelf door de collectie en wellicht dat er een mooi stel oorbellen voor jou aanwezig is. Er is ook meer informatie te vinden over allerlei soorten oorbellen.