Over MasterChef Australia

Over MasterChef Australia

MasterChef Australia 2014 – Iedereen is er sinds de start van de serie gek op: MasterChef Australia.

Zo\’n 15 jaar terug is het begonnen als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om echt voor te gaan zitten. Wat is er zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig. De recepten zijn heerlijk.

Omdat we zo gek zijn op de serie, is er inmiddels een bijzondere website toegewijd aan MasterChef Australia. Hier staan details te vinden over de kandidaten, de juryleden en ook details over de recepten.

Heb je ook weleens een uitzending gemist? Het is soms erg vervelend om een aflevering te moeten missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kunt terugkijken.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor degrote populairiteit is dat het in de Australische het TV programma erg gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn diegene die het presenteren vaak onaardig en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is veel meer relaxter en positief. Veel leuker om naar te kijken.

MasterChef Australia loopt al enige jaren – en is erg populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten van Down Under. Veel plezier met MasterChef Australia!