Stipte alles in een

Stipte is een volledig Hollandse onderneming. Ze zijn onafhankelijk en volgens eigen zeggen gaan er alleen maar enthousiaste mensen naartoe. De persoonlijke touch is hun kracht in het grote aanbod van aanbieders van televisie, internet en telefoniediensten. Door zich te verplaatsen in de schoenen van de klant willen ze voor iedereen een goede oplossing bieden voor telecom-, internet- en internetdiensten. Wat opvalt op hun website is, dat ze iedere klant niet gelijk willen behandelen. Hiermee bedoelen ze dat iedereen uniek is en dus ook zo zijn eigen behandeling verdient. Een nobel streven, wat ons natuurlijk nieuwsgierig maakt. 

De alles in een pakketten van Stipte

Natuurlijk tref je bij Stipte ook alles in een pakketten aan. Telefonie, internet en televisie in een pakket. Met de alles in een pakketten van Stipte is het mogelijk. Natuurlijk kun je iedere dienst ook afzonderlijk afnemen als je dat wilt. Helaas is de korting op het totaalpakket dan minder groot. Het mooiste van het alles in 1 pakket van Stipte is dat wanneer je alles neemt je nergens meer over hoeft na te denken. En dat is natuurlijk wel fijn. Toch? Alles in een pakket en een vast aanspreekpunt.

Het alles in een pakket One van Stipte

Een van de alles in een pakketten van Stipte heet One. One is een combinatie van verschillende diensten. Je kunt voordelig alle telecom- en internetzaken regelen bij Stipte. Alles onder een dak. Bij het pakket zit internet tot een snelheid van 100 megabytes per seconde via het draadloze modem. Er zit een compleet installatiepakket bij waarmee je ook een vaste telefoonlijn krijgt. Je kunt zelfs onderling met 50 procent korting bellen (naar andere Stipte gebruikers). Ook heb je een mobiel abonnement bij One van Stipte. 

Een ander alles in een pakket van Stipte: Het Stipte family pakket

Met het Stipte Family pakket kan de hele familie genieten van het internet, telefonie en ook de televisie. Je krijgt ook hier 50 procent korting op onderling bellen. Naast het internet, de telefonie en het televisie signaal zit er ook een mobiel nummer bij het Family pakket van Stipte. Je hebt 100 belminuten iedere maand om naar mobiele of vaste nummers te bellen.
Het internet van het Stipte alles in een pakket Family is supersnel te noemen. Met een snelheid van 100 megabytes per seconde heb je verbinding tot het internet. Het duurt dan ook niet lang om een groot bestand, muziek of een lange film te downloaden. Natuurlijk kan dit gewoon met het gratis draadloze modem welke in het installatiepakket zit.
De televisie wordt gevoed met een digitaal signaal en er zijn volop interactieve extra’s te verkrijgen. Het ligt even aan welk pakket je kiest bij Stipte. Er zijn volop verschillende televisie kanalen waar je volop van zult genieten. 

Wacht niet langer!

Ontdek vandaag nog zelf de voordelen om een alles in een pakket bij Stipte af te sluiten. Je krijgt er vast en zeker geen spijt van.